Over VelzArt

VelzArt is een all-round automatiseerder en leverancier van ict & telefonie producten en diensten met een sterke focus op de zakelijke markt. Ons doel is een organisatie nu en in de toekomst optimaal te laten profiteren van de alsmaar toenemende mogelijkheden op het gebied van ict & telefonie. Innovatie en kwaliteit vormen de leidraad voor onze dienstontwikkeling op het gebied van onder andere ict beheer, internet, cloud en telefonie.

We zijn gedreven, ambitieus en enthousiast. Naast velen jaren ervaring in de ict en telefonie sector volgen we nog dagelijks de vele ontwikkelingen op ons vakgebied op de voet. Daardoor kunnen wij onze klanten altijd voorzien van een actueel advies en innovatieve oplossing.

Voor bedrijven voorzien we in totaaloplossingen, wat zorgt voor besparingen in tijd en kosten. Door continu te investeren in ontwikkelingen en kennis, brengen we klanten dichterbij elkaar met de hedendaagse technieken die we kunnen bieden. Efficiënt, duurzaam, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de sleutelwoorden vanuit onze visie. We staan samen met ons team voor u klaar en adviseren u graag over uw mogelijkheden in de wereld van de ict & telefonie.

Laat uw gegevens achter en wij sturen u binnen 1 werkdag meer informatie over glasvezel